VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

/VIDEO/ Vox în contextul protestelor: Omul dacă trăiește bine nu vine aici și îl ascultă pe Șor sau pe Dodon

Organizatorii protestelor din centrul capitalei se plâng că reprezentanții guvernării îi neglijează și nu acceptă nici un fel de discuții. Iar timpul se răcește și protestatarilor le este tot mai greu să-și petreacă nopțile în corturi.

Vocea Basarabiei a întrebat locuitorii Chișinăului dacă guvernarea ar trebui să cedeze și să negocieze cu autorii protestelor.

Iată câteva dintre răspunsurile oamenilor:

– Mă uimește doar un singur lucru, că președintele merge să discute peste hotarele țării, dar cu protestatarii nu discute. Trebuie mai întâi de discutat cu oamenii și de gândit la ce vrea poporul și e cel mai important acum.

– Ilan Șor nu are dreptul să facă așa ceva. Nu, nicio discuție cu dânșii. Hoții trebuie să stea la pușcărie.

– Să-i dea omului o speranță că el vine din disperare aici, nu fiindcă îl simpatizează pe Șor sau pe Dodon. El vine din disperare, dar cetățenii, toți sunt cetățeni. Un președinte e ca un tată, el trebuie să aibă grijă de fiecare, și de copilul cela care-i mai bun și care-i mai capricios, dar nu se poate așa… Cineva sunt oameni și cineva nu. El dacă trăiește bine nu vine aici și îl asculta pe Șor sau pe Dodon.

– Nici nu are ce vorbi cu dânșii. Maia Sandu conduce bine. Dacă ar fi fost altul, tot așa avea să fie cu scumpirea gazului. Eu cred că nu ai ce vorbi cu acești oameni.

Autor

  • Olga Soroceanu

    Realizează reportaje cu tentă socială, politică, economică, culturală, voxuri și interviuri TV. Este una dintre prezentatoarele Jurnalului Dimineții la radio. A studiat jurnalism la Universitatea de Stat din Moldova. Anterior, a lucrat în calitate de reporter la Radio Europa Liberă, fiind bursieră regională la biroul din Chișinău al RFE/RL.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.