VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

/VIDEO/ Vox: „Frații ruși cu rachete la Naslavcea ne susțin, dar frații români ne ajută să ieșim din criză”

Vocea Basarabiei a încercat să afle ce cred oamenii despre cooperarea moldo-română și ce cunosc despre susținerea pe care Bucureștiul o oferă Republicii Moldova?

Iată câteva dintre răspunsurile oamenilor întâlniți ocazional pe străzile Chișinăului:

  • Bucureștiul ne ajută mult și unica salvare a noastră este Bucureștiul, în regiune. Încă trebuie de dezvoltat cooperarea, mai intensivă.
  • Asta-i unica soluție de a supraviețui în situația în care ne aflăm acum, nu doar energetic, dar pe toate planurile. Este un lucru bun, benefic, orientarea noastră trebuie să fie tocmai spre România nu în altă parte. Altcineva n-o să ne vină în ajutor așa cum ne vin românii.
  • Cunosc și la electricitate și gaz, la toate ne susțin. Frații ruși cu rachete la Naslavcea ne susțin, dar frații români ne ajută să ieșim din criză.

Autor

  • Olga Soroceanu

    Realizează reportaje cu tentă socială, politică, economică, culturală, voxuri și interviuri TV. Este una dintre prezentatoarele Jurnalului Dimineții la radio. A studiat jurnalism la Universitatea de Stat din Moldova. Anterior, a lucrat în calitate de reporter la Radio Europa Liberă, fiind bursieră regională la biroul din Chișinău al RFE/RL.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.