VOCEA CARE NE UNEȘTE

LIVE

/VIDEO/ Vox: Foarte mulți dintre noi au neamuri la Moscova, politica e politică, noi civilii doar nu avem nimic cu ceea ce se întâmplă în țara vecină

Vox realizat de Mihaela Cîrnov

Compania Air Moldova a renunțat la decizia de a relua zborurile comerciale spre Moscova pe care o anunţase săptămâna trecută, în plin conflict în Ucraina. Operatorii aerieni naţionali au interdicţie să efectueze curse în Federaţia Rusă, conform unei directive operaţionale. Anterior, speakerul Igor Grosu a anunțat că este o minciună reluarea zborurilor directe între Chişinău şi Moscova, în opinia sa motivul ar fi crearea de tensiuni în Republica Moldova. Vocea Basarabiei a întrebat cetățenii întâlniți în fața aeroportului internațional Chișinău dacă ar trebui să fie reluate cursele aeriene din Moldova spre Federația Rusă.

— Cum credeți, trebuie reluate zborurile Chișinău – Moscova?

— De ce nu, desigur că da. Politica e politică, dar sunt persoane care n-au nimic cu politica și ar trebui să zboare, nu văd nici un obstacol.

— Foarte mulți dintre noi au neamuri la Moscova, la o nană de-a mea amândoi copii sunt în Rusia, ea oricum vrea să-și mai vadă copiii, noi civilii doar nu avem nimic cu ceea ce se întâmplă în țara vecină.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.