VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

/VIDEO/ Vox: „Dumnezeu ne ajută, dar totuși omul dacă intenționează să facă rău, din păcate îi reușește…”

Vox realizat de Romeo Cemîrtan

Religia a jucat întotdeauna un rol important în societate, reprezentînd un factor de coeziune socială care îi adună pe oameni, îi integrează și în cele mai importante perioade îi mobilizează. Vocea Basarabiei a realizat un sondaj să verifice cât de mare este încrederea în Biserică, mai ales în contextul evenimentelor tragice legate de războiul din Ucraina.

— Cred că Dumnezeu este în suflet și nu are nimic comun cu biserica.

— Pe mine tot timpul mă ajută și de aceea eu vin mereu cu plăcere la biserică.

— Luând în calcul ultimele evenimente din Ucraina, cum s-a comportat biserica ortodoxă, dar mai ales patriarhul, dar și restul capilor, cam le-a afectat mult imaginea.

Autor

  • Romeo Cemîrtan

    Realizatorul și moderatorul emisiunilor „Vocea Diasporei” și „Fake News”. A făcut studii superioare la Iași. Revenind în țară, a activat în diferite domenii umanitare, mass-media, educație și cultură. Are experiență în domeniul muzeografic, promovarea valorilor culturale tradiționale și a celor spirituale și este autorul a multiple cercetări științifice legate de istoria Bisericii Ortodoxe din Republica Moldova.

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.