VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

/VIDEO/ Vox de la târgurile școlare din Chișinău: „Salariile nu se ridică, dar prețurile peste tot cresc”

Vox realizat de Mihaela Cîrnov

Au mai rămas 8 zile până la începerea unui nou an de studii, iar târgurile pentru școlari sunt luate cu asalt de către părinți, chiar dacă prețurile sunt pipărate, oamenii sunt gata să scoată din buzunar sume frumușele pentru a-și trimite odraselele la școală. Am întrebat părinții întâlniți ocazional la târguri ce sume au achitat până acum pe rechizite, îmbrăcăminte și lucruri necesare pentru școală.

– Ni s-a părut într-adevăr multișor. De exemplu pentru un ghiozdan 1200 de lei.

– E greu și în primul rând copiii suferă. Fiindcă ei se duc la școală și se începe, eu am așa, dar tu ai așa. Eu am un pic noroc de mămica mea care mă ajută, în rest nu știu.

– Nu este exagerat, să spun. Luăm și noi încetișor, am mai cumpărat din timp, nu am lăsat tot pe ultima sută de metri.

Opinii adunate la târgurile școlare din Chișinău.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.