VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

/VIDEO/ Vox: „Dar de unde au atâția bani, au furat. Eu nu am așa bani, dar să-mi dea, nu mă duc acolo.”

Mai bine de o săptămână, centrul capitalei a devenit loc de trai și de distracție pentru mai mulți protestatari. Chișinăuienii se plâng de incomoditățile create de aceștia și se întreabă cine este responsabil de menținerea ordinii publice. Primăria dă vina pe poliția municipală, iar cea din urmă susține că e obligația primăriei.

Reporterul Vocea Basarabiei i-a întrebat pe trecători de unde iau bani organizatorii pentru a întreține aceste acțiuni.

– Oamenii care stau aici nu își dau seama de unele lucruri, că cei care i-au adus aici, stau în case de lux, ei în schimb sunt în condiții pe care le știm cu toții.

-Un participant acolo, cere pe zi cel puțin ca unul care culege pe câmp struguri, eu știu vreo patru sute de lei.

– Cel mai mult probabil, sunt persoane co-interesate care finanțează tot asta, nu știu, nu pot să mă expun direct, nu fac politică și nu prea mă implic.

Autor

  • Mihaela Cîrnov

    Autoarea Matinalului Cotidian, dar și moderatoarea emisiunii Te salută Vocea Basarabiei, alături de Andrei Porubin. Licența și masteratul în jurnalism le-a efectuat la USEM. Deține premiul Jurnalista anului la Gala Tinerilor Supereroi, 2017. Se numără printre finaliștii Burselor Europene pentru Jurnaliști, ediția din 2021. A activat în calitate de prezentatoare și realizatoare de emisiuni la Moldova 1 și reporteră la știripozitive.eu. A lucrat la Radio Europa Liberă timp de 5 ani, fiind și bursieră regională la biroul din Chișinău al RFE/RL.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.