VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

/VIDEO/ Vox: Cât de des cumpărătorii folosesc cântarele de control din Piața Centrală?

Vox realizat de Romeo Cemîrtan

Vocea Basarabiei a căutat să afle de la vizitatorii pieții centrale răspunsul la întrebarea: Cât de des cumpărătorii folosesc cântare de control din piață centrală?

Mulți dintre cumpărători au încredere în vânzătorii de la care cumpără produse de ani de zile. Alții au cântărit chiar de față cu noi produsele pentru a se asigura că nu au fost mințiți. Iată câteva răspunsuri la întrebările noastre:

– Mizez pe onestitatea vânzătorilor.

– Dacă sunt amăgit aduc [produsul] înapoi la vânzător.”

– Când văd cântarul de control, mă întorc și chiar cântăresc. Și a fost și diferență mare și mai mică, dar mi-a fost rușine să mă duc înapoi.

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.