VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

În ultimele 24 de ore au fost înregistrate aproape 70 de mii de treceri ale frontierei de stat

La punctele de trecere a frontierei, în ultimele 24 de ore, fluxul de persoane a constituit aproape 70 000 de traversări, un număr mai mare fiind consemnat pe sensul de ieșire din Republica Moldova – peste 38 de mii de traversări.

Mai multe traversări au fost efectuate de către cetățenii străini – approape 36 de mii, iar traversările cetățenilor moldoveni au constituit aproximativ 34 de mii.

Cu referință la traversarea frontierei de către cetățenii Ucrainei, a fost consemnat un număr total de 12 mii de treceri, dintre care 5 869 pe direcția de intrare în Republica Moldova. Totodată, un număr de 2 202 au constituit trecerile minorilor ucraineni. Cea mai ”activă” frontieră a fost cu România – 41 301 traversări, iar 16 927 de treceri au fost semnalate în punctele de trecere situate la granița moldo-ucraineană și alte 11 264 – la frontiera aeriană.

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.