VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

/VIDEO/ Vox: Banda lui Plahotniuc, Dodon șade puternic [înrădăcinată] în justiție

Potrivit unui sondaj realizat de Transparency International, sistemul judecătoresc rămâne în topul celor mai corupte domenii din R. Moldova.

Vocea Basarabiei a întrebat locuitorii Chișinăului câtă încredere au în justiție, cum poate fi asigurată Moldova cu judecători onești și ce povară cade pe umerii celor care trebuie să pună la pușcărie pe politicienii corupți?

-Nu am nicio încredere. Tot se face pe bani acum, cine are bani acela are putere. Nu credem, doar de se va schimba cu totul altă justiție, atunci poate sperăm că o să fie bine. Doar promoțiile tinere [de judecători] dacă o să vină la putere doar atunci o să avem nădejde, acum aceștia care sunt așa sunt ei învățați: lupul păru-și schimbă, dar năravul ba.

-E tare coruptă, se vede în dosarele acestea pe care poporul le așteaptă [rezolvate], dar ei nu le examinează pentru că toți sunt legați, este o hoție totală. Banda lui Plahotniuc, Dodon șade puternic [înrădăcinată].

Autor

  • Olga Soroceanu

    Realizează reportaje cu tentă socială, politică, economică, culturală, voxuri și interviuri TV. Este una dintre prezentatoarele Jurnalului Dimineții la radio. A studiat jurnalism la Universitatea de Stat din Moldova. Anterior, a lucrat în calitate de reporter la Radio Europa Liberă, fiind bursieră regională la biroul din Chișinău al RFE/RL.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.