VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

VIDEO/Vox: Aș dona din pensia mea, chiar și 50 de lei, ca să fie o armată

Vox realizat de Octav Tarlapan

Cu ocazia aniversării, pe 3 septembrie, a 31 de ani de la fondarea Armatei Naționale, Vocea Basarabiei a întrebat cetățenii în ce proporție au încredere în abilitățile forțelor armate și dacă există nevoia stringentă de modernizare a acesteia:

– La nivel de încredere cred că, de la 1 la 10, aș pune armata noastră la un nivel de 7, însă în ceea ce privește de modernizare, cât și de mărirea numărului acesteia, evident este nevoie de anumite investiții, atât din punct de vedere financiar cât și din punct de vedere al factorului uman.

-Eu cred că oricare proiecte care țin să ne asigure securitatea sau să ne ridice economia, fiecare dintre noi trebuie să jertvim câte ceva, dar, evident, depinde deja cum vor fi repartizați banii, că știm că…interesant la noi.

– Aș dona din pensia mea, chiar și 50 de lei, ca să fie o armată, eu să fiu sigură pentru nepoții și strănepoții mei.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.