VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

VIDEO/ Un ucrainean anunțat în căutare internațională, extrădat în Republica Moldova

Un bărbat de 60 de ani, originar din Ucraina, anunțat în căutare internațională pentru săvârșirea unui omor în comuna Grătiești, a fost reținut în Lituania și extrădat în Republica Moldova.

Potrivit Poliției, acesta, în anul 2018, ar fi omorât un bărbat 53 ani, după care l-ar fi aruncat într-o fântână din proximitatea comunei, iar după săvârșirea infracțiunii a părăsit hotarele Republicii Moldova.

La moment acesta se află în arest în Penitenciarul nr.13, iar pentru fapta comisă riscă închisoare de la 15 la 20 de ani sau detenţiune pe viaţă.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.