VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

VIDEO/ Un cetățean ucrainean a plătit 9.000 de euro pentru a ajunge ilegal în R. Moldova: Doi moldoveni, cercetați penal

Doi bărbați din Vulcănești sunt cercetați penal pentru organizarea migrației ilegale a unui cetățean ucrainean.

Potrivit Poliției de Frontieră dosarul penal a fost inițiat în luna ianuarie, iar ieri, 1 februarie, oamenii legii au desfășurat percheziții la domiciliul suspecților.

Ilegalitatea a avut loc prin zona de responsabilitate a Sectorului Poliției de Frontieră Vulcănești.

Potrivit declarațiilor, cetățeanul ucrainean ar fi achitat 9.000 de euro pentru trecerea ilegală a frontierei moldo-ucrainene și, ulterior ar mai fi plătit 550 de euro pentru asigurarea deplasării către o țară europeană. 

În cadrul perchezițiilor au fost ridicate automobilele utilizate în transportarea migrantului, carnete cu înscrisuri și trei telefoane mobile, folosite la comiterea infracțiuni. 

În fapt, cercetările continuă în vederea elucidării circumstanțelor și depistării tuturor persoanelor implicate în acțiunile ilegale.

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.