VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

VIDEO/Un ansamblu din Cahul a făcut spectacol la cunoscuta emisiune „Românii au talent”

Ansamblul de dansuri populare „Izvorasul” din Cahul a făcut istorie la emisiunea „Românii au talent”, reușind să cucerească publicul și jurații prin prestația lor extraordinară. Fenomenul pe scenă a adus în prim-plan nu doar talentul artistic, ci și autenticitatea folclorului din sudul Basarabiei.

Povestea din spatele ansamblului este una impresionantă. Membrii acestuia provin din medii diverse, cu ocupări variate în domenii precum militar, special sau învățământ. Cu toate acestea, atunci când se reunesc pentru repetiții, devin o a doua familie, în care pasiunea pentru dans și folclor îi unește într-un mod special.

Pe durata impresionantei prestații a ansamblului, jurații și prezentatorii au fost cuprinși de emoții intense, exprimându-și admirația prin zâmbete, senzații de piele de găină, aplauze și exclamații precum „Vai, ce frumos!”, „Doamne, ce frumos!”, „Bravooo!”, și chiar „Ce a fost asta? Cirque du Soleil?!”, transmite visitcahul.md

După momentul lor pe scenă, fiecare jurat și-a exprimat părerea și emoțiile.

„Pot să spun multe, începând cu faptul că toate domnișoarele arată foarte bine și zâmbesc frumos. Am avut senzația că toți băieții sunteți frați, cu aceeași atitudine, aceeași energie și același ritm. Dar ce vreau să zic de fapt, este prima oară, de când sunt eu aici când cred că un ansamblu de tipul acesta poate să câștige „Românii au talent””, a declarat actorul Dragoș Bucur, unul dintre jurații emisiunii.  

Cu patru voturi de „DA” pentru Cahul, ansamblul se pregătește pentru etapa următoare.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.