VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

VIDEO/ Ucraina cere României să recunoască Rusia ca stat terorist

„Am fi foarte recunoscători părții române dacă ar recunoaște, la nivel oficial, Rusia ca stat sponsor al terorismului”. O declarație în acest sens a fost făcută de premierul Ucrainei, Denys Shmyhal, la Vicovul de Sus.

Premierul Ucrainei, Denys Shmyhal și premierul României, Nicolae Ciucă s-au întâlnit joi, 10 noiembrie, cu ocazia deschiderii noului punct de trecere a frontierei de la Vicovul de Sus, județul Suceava.

În declaraţia de presă comună, oficialul ucrainean a cerut României să recunoască Rusia ca stat terorist.

Am fi foarte recunoscători părții române dacă ar recunoaște la nivel oficial Rusia ca stat sponsor al terorismului„, a spus premierul Ucrainei, citat de hotnews.ro.  

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.