VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

VIDEO/ Tradițiile de Crăciun, actuale și astăzi?

Pe vremuri cozonacii copți cu dragoste și măiestrie, erau cei mai așteptați pe masa de Crăciun. Este afirmația Xeniei Roșioru, angajată la brutăria din Bardar, care își amintește că tradițiile erau altfel în copilarie.

Pasiunea de a modela aluatul a moștenit-o de la mama sa. Bunica, așa cum o numesc colegii în colectivul unde activeaza de 17 ani, spune că obiceiurile și tradițiile moldovenești trebuie păstrate pentru că e ceea ce ne reprezită pe noi ca moldoveni.

Cât de actuale sunt în prezent tradițiile de Crăciun, urmăriți în reportajul de mai jos.

Autor

  • Nicoleta Negrescu

    Realizează reportaje cu tentă socială, politică, dar și economică, voxuri pentru TV. La fel este una dintre prezentatoarele Jurnalului Serii la radio. A fost realizatoarea și prezentatoarea emisiunii „Creștem mari și sănătoși”, Alo Capitala, dar și jurnalistă la postul TV8. A lansat propria carte cu titlul „Prin nori de lapte și venin” . Premianta proiectului finanțat de MECC, organizat de Ministerul Educației, Culturii și Cercetării pentru tipărirea a 300 de exemplare de cărți. Premiantă pentru debut în literatură a anului 2020 la categoria NON Fiction.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.