VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

VIDEO/Retrospectiva săptămânii prezentată de Maria Filimon

În ediția de azi:

  • Cetatenii Republicii Moldova care au si cetățenie română vor putea beneficia de trecerea fără controale a hotarelor aeriene și maritime ale României.
  • Vom depune eforturi ca economia să prindă puteri, iar sistemul bancar se va alinia pieței europene – dă asigurări noua guvernatoare a Băncii Naționale a Moldovei Anca Dragu;
  • Inițiativa șefei statului Maia Sandu privind organizarea unui referendum crește șansele de a fi aleasă din nou la alegerile prezidențiale, spune politologul Ilian Casu.

Autor

  • Pusca Silvia

    Mereu pregătită să răspundă provocărilor. Pe site-ul voceabasarabiei.md prezintă subiecte de actualitate, știri, informații obiective și de ultimă oră. A absolvit Facultatea de Litere la Universitatea de Stat din Moldova.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.