VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

VIDEO/ Tânără din Moldova, admisă la o universitate prestigioasă din SUA: Notele de la BAC nu contează

Nu ezită să se implice în diverse activități, să militeze pentru egalitatea de gen, iar în scurt timp va trăi visul american. Vorbim despre Milena Rusu, o tânără de 20 de ani, care a fost admisă la o universitate prestigioasă din Statele Unite ale Americii.

A obținut și o bursă, una dintre cele mai competitive oferite de instituție. Anul trecut, când a absolvit liceul, a aplicat la mai multe Universități de peste Ocean, dar nu a fost admisă.

Nu s-a descurajat, și-a luat un an pauză și a făcut activism civic pe domeniul promovării egalității de gen și lupta împotriva fenomenului de violență sexuală.

Astfel, a reușit să adune experiența de voluntariat necesară pentru dosarul său de admitere.

Reportaj realizat de Diana Botnaru.

Autor

  • Diana Botnaru

    Tace mult și lucrează la fel de mult. A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul USM. Cotidianul.md, Gazeta de Chișinău, Ea.md sunt câteva din redacțiile din care a făcut parte. Domeniul socio-cultural e cel pe care se axează la Vocea Basarabiei.

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.