VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

În democrația secolului XXI, un minister anunță că a amplasat stâlpi de iluminare într-un sat

Un proiect de iluminat stradal este anunțat de Ministerul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale în satul Florițoaia Veche din Ungheni.

”Suntem mai încrezători, ne simțim mai confortabil și mai în siguranță pe străzile din sat pe timp de noapte”, declară, în unison, localnicii”, se arată într-un comunicat al Ministerului Infrastructurii.

Potrivit instituției, proiectul de iluminat stradal implementat în localitate, pe o suprafață de 17 km, creează condiții decente de trai pentru aproximativ 1300 de săteni.

Aceasta este a 33-a localitate din Republica Moldova, ce beneficiază de servicii îmbunătățite de iluminat stradal prin intermediul Programului Național „Satul European”.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.