VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

VIDEO/ Tânăr profesor din Moldova: Cu Uniunea Sovietică e ,,Amin”! Avem o unică șansă – aderarea la UE!

Cătălin Vacarciuc are 23 de ani și este unul dintre cei mai tineri profesori din Republica Moldova. Predă istoria la un liceu din Chișinău.

Tânărul crede că trecutul trebuie studiat pe greșelile făcute atunci.

Nostalgicii după perioadă sovietică ar trebui să cunoască faptul că acel regim era unul bazat pe teroare, frică și șantaj.

Autor

  • Olga Soroceanu

    Realizează reportaje cu tentă socială, politică, economică, culturală, voxuri și interviuri TV. Este una dintre prezentatoarele Jurnalului Dimineții la radio. A studiat jurnalism la Universitatea de Stat din Moldova. Anterior, a lucrat în calitate de reporter la Radio Europa Liberă, fiind bursieră regională la biroul din Chișinău al RFE/RL.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.