VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

VIDEO/ Știrile serii prezentate de Nicoleta Toacă

În ediția de azi:

– Vor primi 200 din cele 700 de milioane de lei ceruți. Asociația Forța Fermierilor este indignată de această decizie, în timp ce premierul Dorin Recean spune că agricultorii ar trebui să mulțumească societății pentru acest efort;

– Opt instituții de învățământ din raionul Ialoveni au fost somate să renunțe la clasele a zecea din cauza numărului mic de elevi. Părinții protestează, iar Ministerul Educației promite să ofere transport pentru educație de calitate în alte localități;

– Statutul de neutralitate este respectat de toți, cu excepția Rusiei. Nu există un risc militar pentru țară în acest moment, este convins ex-ministrul Apărării, actualul ambasador în Regatul Belgiei, Viorel Cibotaru.

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.