VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

VIDEO/Știrile zilei prezentate de Sandu Scobioala

În ediția de astăzi:

– În următoarele 3 luni importul grâului, porumbului și a semințelor de floarea-soarelui, inclusiv sfărâmate va fi permis doar în baza unei licențe eliberate de Ministerul Agriculturii și Industriei Alimentare;

Cel mai important eveniment care a marcat acest an a fost deschiderea negocierilor de aderare cu Uniunea Europeană, spune jurnalistul și deputatul în primul Parlament, Alecu Reniță;

– România va adera la spațiul Schengen pe cale aeriană și maritimă în martie 2024. Discuțiile vor continua anul viitor și pentru frontierele terestre.

Autor

  • Pusca Silvia

    Mereu pregătită să răspundă provocărilor. Pe site-ul voceabasarabiei.md prezintă subiecte de actualitate, știri, informații obiective și de ultimă oră. A absolvit Facultatea de Litere la Universitatea de Stat din Moldova.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.