VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

VIDEO/Știrile zilei prezentate de Sandu Scobioala

În ediția de azi:

– Fuzionarea a două universități și a două spitale – aprobată de Guvern. Prim-ministrul Dorin Recean a mulțumit miniștrilor Dan Perciun și Ala Nemerenco pentru „transformările destul de dificile” asumate de cei doi;

– Cu bugetul actual pe care îl are Republica Moldova, reintegrarea țării nu poate avea loc, spune Mihai Mogîldea, vicedirectorul IPRE;

– În ziua în care forțele aeriene ucrainene au declarat că au atacat portul Feodosia din Crimeea, controlat de Rusia, Moscova a bombardat gara din Herson, plină de civili.

Autor

  • Pusca Silvia

    Mereu pregătită să răspundă provocărilor. Pe site-ul voceabasarabiei.md prezintă subiecte de actualitate, știri, informații obiective și de ultimă oră. A absolvit Facultatea de Litere la Universitatea de Stat din Moldova.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.