VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

VIDEO/ Știrile zilei prezentate de Sandu Scobioala

În ediția de azi:

– După călătoria la Kiev, fostul premier și actualul ministru de externe al Marii Britanii, David Cameron, s-a aflat și la Chișinău, unde a discutat cu președinta Maia Sandu;

– 90 la sută din proiectele realizate în Ungheni au fost finanțate de Uniunea Europeană, spune Alexandru Ambros, fost primar al municipiului;

– Armata israeliană controlează partea de vest a oraşului Gaza şi se pregătește pentru o nouă etapă în ofensiva sa terestră contra grupării islamiste palestiniene Hamas.

Autor

  • Pusca Silvia

    Mereu pregătită să răspundă provocărilor. Pe site-ul voceabasarabiei.md prezintă subiecte de actualitate, știri, informații obiective și de ultimă oră. A absolvit Facultatea de Litere la Universitatea de Stat din Moldova.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.