VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

VIDEO/ Știrile zilei prezentate de Sandu Scobioala

În ediția de azi:

– Reforma justiției reprezintă prioritatea zero a guvernării, dă asigurări președintele Parlamentului, Igor Grosu. Potrivit speakerului, schemele și fărădelegile din justiție nu vor mai fi tolerate;

Compania aeriană low-cost Wizz Air revine în Republica Moldova începând cu luna decembrie. Aceasta va opera curse pe direcția Chișinău – Roma, Chișinău – Milano și Chișinău-Londra;

– Noul ministru de externe al Marii Britanii, fostul premier David Cameron, efectuează astăzi prima vizită oficială în Ucraina după numirea sa de acum câteva zile.

Autor

  • Pusca Silvia

    Mereu pregătită să răspundă provocărilor. Pe site-ul voceabasarabiei.md prezintă subiecte de actualitate, știri, informații obiective și de ultimă oră. A absolvit Facultatea de Litere la Universitatea de Stat din Moldova.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.