VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Radu Marian, despre lansarea Irinei Vlah în politică: Azi la Chișinău a fost creată deschis și oficial Platforma Kremlin

Deputatul Radu Marian a venit cu o reacție, după ce fostul bașcan al Găgăuziei, Irina Vlah, a anunțat că se lansează în politică.

Într-o postare pe o rețea de socializare, Marian scrie că „azi la Chișinău a fost creată deschis și oficial Platforma Kremlin”.

Kremlinul vrea peste noapte să-și transforme agenții în așa-numiți politicieni proeuropeni, însă noi ținem minte cum Irina Vlah, iubitoarea de sacouri de 2000 euro, lupta deschis împotriva interesului Moldovei. Irina Vlah a reprezentat interesele Kremlinului în toată cariera sa politică; Irina Vlah a avut vizite regulate și întrevederi cu Putin și alți oficiali de la Kremlin. Irina Vlah a primit instrucțiuni de discursuri de la Kremlin. Irina Vlah ține partea Kremlinului care ucide copii, femei, bătrâni și aruncă bombe peste spitale și școli, prin faptul că nu condamnă războiul Rusiei în Ucraina. Ipocrizia Irinei Vlah nu are margini – ea folosește bani europeni și americani pentru proiectele din UTAG, dar îl invită pe Putin în regiune și laudă Rusia”, a comentat Marian.

Potrivit politicianului „Irina Vlah promovează minciuni și propagandă create în laboratoarele Kremlinului, care divizează Moldova și induce ură în societate”.

Irina Vlah l-a trădat pe Voronin, după ce a intrat pe listele comuniștilor în Parlament, pentru că nu era suficient de pro-rus și s-a dus la Dodon. Platforma Kremlin o să încerce acum să ne convingă cât de tare se căiește și să se jure că sunt europeni. Așa au primit indicație de la Moscova”, a mai scris Marian.

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.