VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

VIDEO/ Știrile zilei prezentate de Sandu Scobioala

În ediția de azi:

– Televiziunile cărora le-a fost suspendată licența erau finanțate din bani ilegali și aveau drept obiectiv subminarea statului, spune președinta Maia Sandu;

Cadrele didactice și personalul de conducere din instituțiile de învățământ general public vor primi compensațiile bănești anuale, în valoare de 4 mii de lei;

– Contractul prezentat de bașcana Evghenia Guțul privind furnizarea gazului cu 10 lei pentru un metru cub pentru locuitorii mai multor regiuni nu este decât o momeală politică, spun mai mulți experți.

Autor

  • Pusca Silvia

    Mereu pregătită să răspundă provocărilor. Pe site-ul voceabasarabiei.md prezintă subiecte de actualitate, știri, informații obiective și de ultimă oră. A absolvit Facultatea de Litere la Universitatea de Stat din Moldova.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.