VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

VIDEO/ Știrile zilei prezentate de Sandu Scobioala

– Avem persoane care în loc să facă pușcărie, continuă activitatea de corupere, inclusiv în contextul procesului electoral. Prim-ministrul Dorin Recean face un apel la oamenii din justiției care sunt corecți și integri, să facă un pas înainte;

– Rusia investește în politicieni ca să obțină control politic majoritar. Este afirmația președintei Maia Sandu la Vocea Basarabiei;

Închisoare de până la un an riscă șoferii care vor provoca accidente rutiere fiind în stare de ebrietate. Un proiect de lege care prevede acest lucru a fost votat în prima lectură de 63 de deputați.

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.