VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

VIDEO/ Știrile zilei prezentate de Sandu Scobioala

În ediția de azi:

– În jur de 255 de mii de gospodării vor beneficia de compensații în sezonul rece. Ajutorul a fost majorat de la 700 la 800 de lei;

– NATO cere retragerea trupelor ruse din stânga Nistrului. „Moscova continuă să facă presiuni asupra Republicii Moldova”, a declarat secretatul general al NATO, Jens Stoltenberg;

– Asistența de 72,5 milioane de euro va dinamiza procesul de integrare pentru Republica Moldova, a anunțat prim-ministrul Dorin Recean, după întrevederea cu Ursula von der Leyen, președinta Comisiei Europene.

Autor

  • Pusca Silvia

    Mereu pregătită să răspundă provocărilor. Pe site-ul voceabasarabiei.md prezintă subiecte de actualitate, știri, informații obiective și de ultimă oră. A absolvit Facultatea de Litere la Universitatea de Stat din Moldova.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.