VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

VIDEO/ Știrile zilei prezentate de Sandu Scobioala

În ediția de azi:

– Moscova răspunde Chișinăului! Autoritățile de la Kremlin le-au interzis accesul în Rusia președintei Consiliului Audiovizualului Liliana Vițu, și jurnalistului Mihail Sirkeli.

– Uniunea Europeană intenționează să anunțe oficial începerea negocierilor cu Ucraina privind aderarea la bloc în decembrie

– Membrii Partidului Șor, bănuiți sau învinuiți de infracțiuni, nu vor putea candida la alegeri. Decizia a fost aprobată de Comisia pentru Situații Excepționale.

Autor

  • Pusca Silvia

    Mereu pregătită să răspundă provocărilor. Pe site-ul voceabasarabiei.md prezintă subiecte de actualitate, știri, informații obiective și de ultimă oră. A absolvit Facultatea de Litere la Universitatea de Stat din Moldova.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.