VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Cum va circula transportul public de Ziua Națională a Vinului

În zilele de sâmbătă şi duminică, 7 – 8 octombrie 2023, în Piaţa Marii Adunări Naţionale va fi organizată „Ziua Naţională a Vinului”.

Astfel, începând cu ziua de vineri, 6 octombrie, ora 22:00 până la 9 octombrie 2023, luni, ora 05:00, va fi suspendat traficul rutier pe bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt, în perimetrul străzilor Al. Puşkin – Mitropolit G. Bănulescu – Bodoni. 

Astfel, în perioada de referinţă, circulaţia transportului public va fi redirecţionată pe străzile adiacente. 

Primăria municipiului Chişinău recomandă conducătorilor auto ca în zilele de sâmbătă şi duminică, 7 şi 8 octombrie, să evite zona centrală a oraşului, în special străzile A. Puşkin şi Mitropolit G. Bănulescu – Bodoni.

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.