VOCEA CARE NE UNEȘTE

LIVE

VIDEO/ Știrile zilei prezentate de Sandu Scobioala 23.01.2023

În ediția de azi:

1. Varianta Flurona a mai făcut o victimă. Un bărbat a decedat după ce s-a infectat concomitent cu gripă și COVID-19. Care este situația epidemiologică în capitală, vedeți la știri.

2. Incendiul de la Portul Internațional Liber Giurgiulești încă nu a fost stins. Cum fac față salvatorii, aflați pe parcursul ediției.

3. În cea de-a 334-a zi de război, continuă bombardamentele rușilor în regiunile Sumî și Dnipropetrovsk. Câte victime a făcut invazia începută de Rusia acum aproape un an, vă spunem în jurnal.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.