VOCEA CARE NE UNEȘTE

LIVE

VIDEO/Știrile zilei prezentate de Sandu Scobioala 19.05.2023

În ediția de azi:

- Eugen Doga va vorbi în Piața Marii Adunări Naționale duminică, 21 mai;

- A început evaluarea integrității noilor candidați non-judecători pentru funcția de membri al Consiliului Superior al Magistraturii;

- Cel puțin 13 persoane au murit și peste 13 mii au fost forțați să-și părăsească casele în urma inundațiilor din Italia.

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.