VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

VIDEO/ Știrile zilei prezentate de Sandu Scobioala

În ediția de azi:

– La alegerile din toamnă la urnele de vot sunt așteptați 3,3 milioane de cetățeni. Comisia Electorală Centrală a publicat lista persoanelor cu drept de vot.

– Ancheta privind circumstanțele în care a avut loc atacul armat la Aeroportul Internațional Chișinău, în urma căruia au fost uciși un polițist de frontieră și un agent de securitate, a fost încheiată. Deciziile finale vor fi publicate pe pagina oficială a MAI.

– Un nou atac cu drone a avut loc noaptea trecută asupra infrastructurii din portul Ismail, aflat la câteva zeci de kilometri de Republica Moldova și în zona de frontieră cu România.

Autor

  • Pusca Silvia

    Mereu pregătită să răspundă provocărilor. Pe site-ul voceabasarabiei.md prezintă subiecte de actualitate, știri, informații obiective și de ultimă oră. A absolvit Facultatea de Litere la Universitatea de Stat din Moldova.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.