VOCEA CARE NE UNEȘTE

LIVE

VIDEO/ Știrile zilei prezentate de Sandu Scobioala 13.03.2023

În ediția de azi:

1. Poliția anunță că 77 de participanți la protestul de ieri sunt documentați pentru acțiuni provocatoare. Ce ilegalități au fost depistate pe parcursul manifestației, aflați imediat.

2. Autoritățile de la Chișinău condamnă executarea de către militarii ruși a soldatului ucrainean Aleksandr Mațievski, originar din Republica Moldova, care înainte de a fi ucis a strigat Glorie Ucrainei. Ce spune Ministerul de Externe, vedeți la știri.

3. Forțele ucrainene s-au confruntat cu atacuri neîncetate ale Rusiei asupra orașului minier Bahmut, în estul regiunii Donețk. Care este situația de pe front, urmăriți în jurnal.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.