VOCEA CARE NE UNEȘTE

LIVE

VIDEO/ Știrile zilei prezentate de Sandu Scobioala 13.03.2023

În ediția de azi:

- „Nu se știe care vor fi acțiunile Federației Ruse în următoarea perioadă, deși pericole directe nu sunt. Există însă pericole indirecte unde anumite forțe fac tot posibilul pentru a destabiliza situația în Republica Moldova, a declarat ministrul Apărăririi, invitat la Puncte de reflecție.

- Dacă duminica viitoare ar avea loc alegeri parlamentare, în legislativ ar accede trei partide. Care sunt acestea, aflați în continuare la știri.

- Autoritățile de la Chișinău condamnă executarea de către militarii ruși a soldatului ucrainean Aleksandr Mațievski, originar din Republica Moldova, care înainte de a fi ucis a strigat Glorie Ucrainei. Ce spune Ministerul de Externe, vedeți la știri.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.