VOCEA CARE NE UNEȘTE

LIVE

VIDEO/Știrile zilei prezentate de Sandu Scobioala 12.05.2023

În ediția de azi:

- Uniunea Europeană îi va sancționa pe cei care au afectat suveranitatea și democrația Republicii Moldova;

- Președinta Maia Sandu a îndemnat Canada să sancționeze oligarhii fugari și să sprijine Republica Moldova în lupta contra corupției;

- Reprezentanta Partidului Șor, Evghenia Guțul, suspectată de poliție pentru coruperea alegătorilor, este liberă să candideze duminică și la cel de-al doilea tur de scrutin.

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.