VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

VIDEO/Știrile zilei prezentate de Sandu Scobioala

În ediția de azi:

  • Aproximativ 770 de mii de gospodării s-au înregistrat pe platforma guvernamentală pentru a beneficia de compensații în perioada rece a anului.
  • La sediul OSCE de la Tiraspol are loc reuniunea reprezentanților din regiunea transnistreană și celor de la Chișinău. Subiectul principal al discuțiilor este noul Cod Vamal și taxele pe care urmează să le achite agenții economici din stânga Nistrului.
  • Numărul de cereri privind obținerea cetățeniei R. Moldova este în creștere. 70 % din solicitanți sunt cetățeni ruși și 20 % ucraineni.

Autor

  • Pusca Silvia

    Mereu pregătită să răspundă provocărilor. Pe site-ul voceabasarabiei.md prezintă subiecte de actualitate, știri, informații obiective și de ultimă oră. A absolvit Facultatea de Litere la Universitatea de Stat din Moldova.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.