VOCEA CARE NE UNEȘTE

LIVE

VIDEO/Știrile zilei prezentate de Sandu Scobioala 11.05.2023

În ediția de azi:

-Autoritățile de la Chișinău au renunțat deocamdată la ideea de a interzice importul de cereale din Ucraina;

- Procurorii anticorupție cer înlocuirea arestului la domiciliu cu arest preventiv pentru Vladimir Andronachi, cercetat în dosarul Frauda Bancară;

- Continuă ședința Curții Constituționale în care este examinat demersul Guvernului referitor la constituționalitatea Partidului Politic ȘOR.

Autor

  • Pusca Silvia

    Mereu pregătită să răspundă provocărilor. Pe site-ul voceabasarabiei.md prezintă subiecte de actualitate, știri, informații obiective și de ultimă oră. A absolvit Facultatea de Litere la Universitatea de Stat din Moldova.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.