VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

VIDEO/Știrile zilei prezentate de Sandu Scobioala

În ediția de azi:

– Pe parcursul zilei de luni, 60 de accidente rutiere s-au produs din cauza condițiilor climaterice. Peste 1400 de oameni ai legii i-au ajutat pe cei care au ajuns blocați în zăpadă;

– În cadrul programului Satul European, primăriile pot primi până la 10 milioane de lei de la stat pentru proiecte de dezvoltare locală;

– Uniunea Europeană poate ajuta la combaterea corupției, la o justiție mai liberă și independentă, sugerează vicediretorul IPRE, Mihai Mogîldea.

Autor

  • Pusca Silvia

    Mereu pregătită să răspundă provocărilor. Pe site-ul voceabasarabiei.md prezintă subiecte de actualitate, știri, informații obiective și de ultimă oră. A absolvit Facultatea de Litere la Universitatea de Stat din Moldova.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.