VOCEA CARE NE UNEȘTE

LIVE

VIDEO/ Știrile zilei prezentate de Sandu Scobioala 05.05.2023

În ediția de astăzi:

- Toate zborurile vor fi interzise pe întreg spațiul aerian în perioada 1 - 2 iunie excepție făcând aeronavele oficiale;

- Se dă start înscrierilor la cursurile de studiere a limbii române pentru minoritățile etnice, inclusiv pentru populația adultă;

- Cel puțin opt persoane au fost ucise și 13 rănite într-un atac armat în Serbia, la doar o zi de la atacul armat de la școala din capitala țării.

Autor

  • Pusca Silvia

    Mereu pregătită să răspundă provocărilor. Pe site-ul voceabasarabiei.md prezintă subiecte de actualitate, știri, informații obiective și de ultimă oră. A absolvit Facultatea de Litere la Universitatea de Stat din Moldova.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.