VOCEA CARE NE UNEȘTE

LIVE

VIDEO/ ȘTIRILE ZILEI prezentate de Octav Tarlapan 26.01.2023

În ediția de azi:

1. Rusia își dorește să țină Republica Moldova sub control, ca să-și poată promova interesele proprii. O spune vicepremierul Andrei Spînu pentru presa română.

2. Deși Moldova nu a renunțat la statutul de neutralitate și nu a fost făcută public nicio declarație cu privire la NATO, oficialii din Federația Rusă continuă amenințările că Moldova ar putea fi destrămată dacă va adera la NATO.

3. În a 337-a zi de război, primarul orașului Kiev a declarat că în capitală a fost ucisă o persoană și altele două au fost rănite în urma atacului rusesc.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.