VOCEA CARE NE UNEȘTE

LIVE

VIDEO/ ȘTIRILE ZILEI prezentate de Octav Tarlapan 23.01.2023

În ediția de azi:

1. Militarii celui de-al 17-lea contingent al Armatei Naționale detașat în misiunea de menținere a păcii KFOR din Kosovo au revenit acasă. Aceștia au fost întâmpinați de ministrul apărării, Anatolie Nosatîi.

2. Varianta Flurona a mai făcut o victimă. Un bărbat a decedat după ce s-a infectat concomitent cu gripă și COVID-19. Care este situația epidemiologică în capitală, vedeți la știri.

3. În cea de-a 334-a zi de război, continuă bombardamentele rușilor în regiunile Sumî și Dnipropetrovsk. Câte victime a făcut invazia începută de Rusia acum aproape un an, vă spunem în jurnal.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.