VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

VIDEO/ Știrile Zilei prezentate de Octav Tarlapan 22.11.2022

Bună seara și mulțumim pentru că urmăriți Știrile Zilei prezentate de Octav Tarlapan!

În ediția de azi:

– Din decembrie, „Gazprom” va reduce din nou livrările de gaz pentru Republica Moldova. Anunțul a fost făcut de Constantin Borosan, secretarul de stat la Ministerul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale.

Statul va compensa parțial dobânzile la creditele accesate de întreprinderile mici și mijlocii în scop investițional. Sunt vizați agenții economici care au contractat credite în lei până pe întâi august.

– Libertatea presei, știrile false și dezinformarea, accesul la informație și transparența instituțiilor. Sunt doar câteva dintre subiectele dezbătute astăzi la Chișinău în prima zi a Forumului Mass Media 2022.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.