VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

VIDEO/ ȘTIRILE ZILEI prezentate de Octav Tarlapan 22.02.2023

În ediția de azi:

– Cetățenii Republicii Moldova și-au demonstrat spiritul european, au susținut acest vector al dezvoltării și al integrării în Uniunea Europeană, și este foarte important să susținem acest lucru. Declarația îi aparține ambasadorului Delegației UE în Republica Moldova, Janis Majeiks.

Statele Unite vor apăra fiecare centimetru al NATO. Este declarația președintelui Statelor Unite ale Americii, Joe Biden, înainte de discuțiile cu liderii B9, de la Varșovia.

– Forțele ucrainene anunță că au respins șapte atacuri ale trupelor rusești în ultimele 24 de ore. Rușii au tras de peste 60 de ori cu sisteme de rachete cu lansare multiplă, în regiunile Lugansk, Donețk și Herson.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.