VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

VIDEO/ Știrile Zilei prezentate de Octav Tarlapan 2.12.2022

Bun găsit la Știrile Zilei prezentate de Octav Tarlapan!

În ediția de azi:

– Serviciul de Informații și Securitate face propria investigație a circumstanțelor avariei de la Termoelectrica pentru că există bănuiala că ar fi fost un act de sabotaj.

– Începând cu 2 decembrie intră în vigoare noile prețuri la energia electrică, după ce au fost publicate în Monitorul Oficial. Astfel, consumatorii din centrul și sudul achită cu 1 leu și 14 bani mai mult pentru un KW/H, iar cei din nord cu 86 de bani mai mult.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.