VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

VIDEO/ ȘTIRILE ZILEI prezentate de Octav Tarlapan 19.12.2022

ȘTIRLIE ZILEI prezentate de Octav Tarlapan!

În ediția de azi:

– Presa internațională salută libertatea exprimării în Republica Moldova în cazul suspendării licențelor de emisie pentru șase posturi TV și remarcă sancționarea propagandei.

-Echipamente medicale în valoare de 300 de mii de euro au fost donate Centrului Național de Asistență Medicală Urgentă Prespitalicească de către Organizația Mondială a Sănătății.

– Reforma spitalelor raionale a devenit, în ultima perioadă, unul din cele mai discutate subiecte. Ce stă la baza acestui proiect de lege, de ce autoritățile locale sunt împotriva acestei inițiative și ce beneficii vor avea pacienții, a explicat ministra sănătății, Ala Nemerenco, în cadrul emisiunii Puncte de Reflecție.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.