VOCEA CARE NE UNEȘTE

LIVE

VIDEO/ ȘTIRILE ZILEI prezentate de Octav Tarlapan 15.12.2022

ȘTIRILE ZILEI prezentate de Octav Tarlapan!

În ediția de azi:

- Numărul persoanelor care trăiesc la limita sărăciei va crește din anul viitor. Constatarea se regăsește în raportului de Stare a Țării 2022, lansat de Centrul Analitic Expert-Grup.

- Un grup de consilieri din Consiliul municipal Chișinău au semnat o declarație cu privire la recunoașterea Federației Ruse drept stat care finanțează terorismul.

- Bugetul armatei va fi de aproximativ 1,70 miliarde de lei, după o majorare de 68 la sută. Pentru comparație, în 2022 acesta era de doar puțin peste un miliard.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.