VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

VIDEO/ Știrile Zilei prezentate de Octav Tarlapan 15.11.2022

Bună seara și bine v-am regăsit la Știrile Zilei cu Octav Tarlapan!

Iată principalele titluri ale ediției:

– În mai multe regiuni ale Republicii Moldova s-au produs întreruperi de energie electrică. Din primele informații, au fost afectate raioanele Cimișlia, Bălți, Strășeni, Hâncești, Leova, Cahul, Fălești, Sângerei, Ungheni, Briceni și parțial din orașul Chișinău.

– Republica Moldova a primit din partea Organizației Tratatului Atlanticului de Nord peste șase tone de echipament individual de protecție și trei ventilatoare pulmonare. Anunțul a fost făcut de Ministerul Sănătății.

– Rata anuală a inflației își va schimba traiectoria și va începe să se diminueze, după ce a atins nivelul de 34,6 la sută, în luna Octombrie. Prognozele au fost prezentate de guvernatorul BNM, Octavian Armașu.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.