VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

VIDEO/ ȘTIRILE ZILEI prezentate de Octav Tarlapan 14.12.2022

ȘTIRILE ZILEI prezentate de Octav Tarlapan!

În ediția de azi:

– Chișinăul se pregătește să acționeze în judecată concernul rus Gazprom pentru nerespectarea contractului prin limitarea volumului furnizat. Declarația a fost făcută de vicepremierul Andrei Spânu.

Alegerile locale generale din 2023 vor avea loc în baza actualei structuri teritorial-administrative, adică în cele 32 de raioane existente. Anunțul a fost făcut de președintele Comisiei administrație publică din Parlament, Larisa Voloh.

– Ucraina va obține un ajutor de peste 1 miliard de euro pentru refacerea reţelei energetice avariate, sectorul alimentar, aprovizionarea cu apă, pentru sănătate şi transport.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.