VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

VIDEO/ Știrile Zilei prezentate de Octav Tarlapan 11.11.2022

Bună seara și bine v-am găsit la Știrile Zilei prezentate de Octav Tarlapan.

Iată câteva din principalele titluri ale ediției:

– Prin acordarea statutului de candidat Republicii Moldova, UE transmite mesaje de speranță și solidaritate cu toți cei care susțin valorile europene, care vor să trăiască în pace și în siguranță. Declarația îi aparține președintei Parlamentului European, Roberta Metsola.

Republica Moldova va primi un împrumut de o sută de milioane de euro pentru implementarea Proiectului „Moldova drumuri patru”. Acordul a fost semnat astăzi de ministrul Finanțelor, Dumitru Budianschi și directorul general al BERD pentru Europa de Est și Caucaz, Matteo Patrone.

– Pentru luna noiembrie Gazprom a confirmat doar 5,7 milioane metri cubi de gaz pe zi pentru R. Moldova, ceea ce reprezintă 51 la sută din volumele agreate conform contractului.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.